Udhëzimet e përdorimit Clean Forte

Clean Forte – manual

udhëzimet për përdorim të Pastër Forte

Për të përdorur bie aq efektive sa të jetë e mundur, dhe trupin tuaj shpejt mori shpëtoj nga parazitët, ju duhet të përdorni ilaçin kundër parazit është rreptësisht ndiqni udhëzimet. Ajo është e bashkangjitur në paketim me të mallrave, por në rastin e humbjes do të jenë të shkruara më poshtë se si të përdorin Clean Forte.

Holluar 30 pika e përgatitjes në një gotë me ujë të pastër. Konsumoni gjysmë ore para një vakt. Përdorni veglat dy herë në ditë për një muaj.

Indikacionet për përdorimin

Një ekzaminim është rekomanduar nga një specialist, në mënyrë që të vërtetojë praninë e parazitëve në trup, por disa simptoma mund të tërthortë konfirmojnë infeksionit:

  • Mungesa e energjisë, apati, përgjumje, migrenë.
  • E rregullta të natës zgjohen.
  • Zorrë çrregullime, diarre, të vjella, dhimbje në stomak.
  • Probleme të lëkurës, kruarje, dhe reaksione alergjike.
  • E simptomave dhimbje në gjoks, gulçim.
  • Edhe një simptomë të vetme nga një listë me një probabilitet të lartë tregojnë praninë e parazitëve të trupit. Të inkurajuar të marrin kurs Clean Forte si një masë parandaluese.

    Kunderindikacionet:

    Pika Clean Forte nuk kanë kontradiksionet dhe nuk mund të shkaktojë efekte anësore, për shkak shkaqe natyrore të butë dhe të sigurt në kursin e trajtimit. E drogës mund të përdoret nga çdo person në Shqipëri, të cilët të dyshuarit praninë e parazitëve, vetëm kontradiksionet do të jetë Alergji ndaj përbërësve të përbërjes.